Nieuws

Admin
15:08 | 03-11-2017

Verkoop van SomerParc in Amsterdam gaat van start

Goed nieuws, de verkoop van SomerParc in Amsterdam gaat van start! In deze nieuwsbrief leest u de vervolgstappen en de datum van de start verkoop.

Verkoopprocedure SomerParc

Maandag 6 november ontvangt u van ons de digitale verkoopbrochure van SomerParc, hierin zijn impressies, sfeerplattegronden en tekeningen van de verschillende woningtypes te bekijken.

Tevens zullen we vanaf dat moment de website vullen met de technische plattegronden en de technische omschrijving, alsmede met de prijslijst. Deze kunt u dan op uw gemak thuis bestuderen.

Woensdag 8 november start de online inschrijving en ontvangt u een uitnodiging met een link, waarmee u het inschrijfproces kan starten. De link brengt u naar een persoonlijke pagina op de website van SomerParc, waar de inschrijfprocedure verder wordt uitgelegd en hoe u zich definitief kunt inschrijven voor een woning.

U kunt net zoveel voorkeuren opgeven als u wilt, dit heeft geen negatieve gevolgen voor uw kansen, sterker nog, deze nemen hierdoor juist toe. Wel is het zo dat er eerst naar de eerste voorkeuren gekeken wordt, dus denk goed na voordat u zich inschrijft. De toewijzing gaat niet op volgorde van binnenkomst, dus doet u dit niet overhaast en neem uw tijd.

De inschrijving sluit maandag 20 november 2017 om 12.00 uur. Wacht a.u.b. niet tot het laatste uur van de inschrijving met het doorgeven van uw voorkeuren, er kan soms wat tijd overheen gaan voordat uw inschrijving definitief is en te laat is echt te laat. Werkt uw link niet, dan kunt u zich via de website opnieuw registeren als belangstellende en krijgt u binnen een paar uur een nieuwe link toegezonden. Na de inschrijftermijn zullen wij de woningen gaan toewijzen, u krijgt via het projectteam te horen of u een woning toegewezen heeft gekregen of dat u op de reservelijst staat. Na toewijzing wordt u uitgenodigd voor een verkoopgesprek bij de makelaar.

Meet & Greet

Hoewel alle beschikbare informatie straks terug te vinden is op de website www.somerparc.nl, heeft u mogelijk toch behoefte aan enige hulp of toelichting bij het bestuderen van de informatie en/of het invullen van het inschrijfformulier. Om die reden organiseren wij voor u een Meet & Greet, deze vindt plaats op:

Vrijdag 10 november van 16.00 tot 18.00 uur

Locatie: Leicht Kitchens aan de Spaklerweg 16a in Amsterdam

Tijdens deze Meet & Greet zal het verkoopteam van SomerParc klaarstaan om zoveel mogelijk van uw vragen individueel te kunnen beantwoorden, tevens zijn er deze dag financieel adviseurs van De Kredieter aanwezig.

Wij benadrukken dat er tijdens de Meet & Greet geen andere/aanvullende informatie voorhanden is dan terug te vinden is op de website van SomerParc. Ook is het niet mogelijk om u tijdens het event in te schrijven voor de woningen, dit gaat uitsluitend via de online inschrijving die u op woensdag 8 november van ons ontvangt.

 

Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u uiteraard contact opnemen met één van de verkopend makelaars.