Nieuws

Admin
15:33 | 06-11-2017

De verkoop van de woningen en appartementen in SomerParc gaat van start!

Wij zijn verheugd u te melden dat de verkoop van de herenhuizen en appartementen van start gaat! SomerParc bestaat uit een divers aanbod van 8 herenhuizen, 26 appartementen en 2 penthouses. Allen voorzien van een eigen tuin of buitenruimte en met een luxe afwerking.

De riante herenhuizen hebben een woonoppervlak van 221m², verdeeld over 4 woonlagen. Daarnaast beschikken de herenhuizen over 3 buitenruimtes, namelijk een balkon, voor- en een achtertuin. Zowel vanuit de iets hoger gelegen woonkeuken met vide en openslaande deuren naar de royale achtertuin als vanuit de living op de eerste verdieping, geniet u van een prachtig uitzicht over het park.

De 26 appartementen liggen verdeelt over 2 appartementsgebouwen en variëren in woonoppervlak van 119m² tot 136m². De appartementen op de begane grond hebben, net als de herenhuizen, een voor- en achtertuin. De appartementen op de verdiepingen hebben allen een buitenruimte op het zuiden met uitzicht over het park.

De 2 penthouses, gelegen op de bovenste verdiepingen van de appartementsgebouwen, beschikken beiden over een fenomenaal uitzicht over het park en de Amstel. Vanuit de lift stapt u zo uw privé domein binnen. De penthouses hebben een woonoppervlak van 235 en 271m² en een buitenruimte van 37 en 71m².

Tot in de puntjes verzorgd
Van royale woon- en raamoppervlakten, gladde wanden, gestucte plafonds, vloerverwarming, tot aan openslaande deuren naar een zonnige buitenruimte... Dit alles vindt u terug in SomerParc. Met een luxe designkeuken van LEICHT en sanitair van Tortu maakt u uw woning echt helemaal compleet.

Bekijk de documentatie
Nieuwsgierig geworden? De digitale brochure geeft u een uitgebreid beeld van de verschillende appartementen en woningen. Op de downloadpagina van de website treft u alle belangrijke informatie om uw keuze te maken, zoals de plattegronden, technische omschrijving en de prijslijst.