Nieuws

Admin
15:33 | 06-11-2017

De verkoop van de woningen en appartementen in SomerParc gaat van start!

Wij zijn verheugd u te melden dat de verkoop van de herenhuizen en appartementen van start gaat! SomerParc bestaat uit een divers aanbod van 8 herenhuizen, 26 appartementen en 2 penthouses. Allen voorzien van een eigen tuin of buitenruimte en met een luxe afwerking.

De riante herenhuizen hebben een woonoppervlak van 221m², verdeeld over 4 woonlagen. Daarnaast beschikken de herenhuizen over 3 buitenruimtes, namelijk een balkon, voor- en een achtertuin. Zowel vanuit de iets hoger gelegen woonkeuken met vide en openslaande deuren naar de royale achtertuin als vanuit de living op de eerste verdieping, geniet u van een prachtig uitzicht over het park.

De 26 appartementen liggen verdeelt over 2 appartementsgebouwen en variëren in woonoppervlak van 119m² tot 136m². De appartementen op de begane grond hebben, net als de herenhuizen, een voor- en achtertuin. De appartementen op de verdiepingen hebben allen een buitenruimte op het zuiden met uitzicht over het park.

De 2 penthouses, gelegen op de bovenste verdiepingen van de appartementsgebouwen, beschikken beiden over een fenomenaal uitzicht over het park en de Amstel. Vanuit de lift stapt u zo uw privé domein binnen. De penthouses hebben een woonoppervlak van 235 en 271m² en een buitenruimte van 37 en 71m².

Tot in de puntjes verzorgd
Van royale woon- en raamoppervlakten, gladde wanden, gestucte plafonds, vloerverwarming, tot aan openslaande deuren naar een zonnige buitenruimte... Dit alles vindt u terug in SomerParc. Met een luxe designkeuken van LEICHT en sanitair van Tortu maakt u uw woning echt helemaal compleet.

Bekijk de documentatie
Nieuwsgierig geworden? De digitale brochure geeft u een uitgebreid beeld van de verschillende appartementen en woningen. Op de downloadpagina van de website treft u alle belangrijke informatie om uw keuze te maken, zoals de plattegronden, technische omschrijving en de prijslijst.

Ik heb belangstelling  Ik heb belangstelling

Eefje Voogd Makelaardij
Parnassusweg  201
1077 DG  AMSTERDAM
0203050560
info@eefjevoogd.nl

Eefje Voogd Makelaardij

Lunshof Makelaardij Amstelveen
Keizer Karelweg  342
1181 RJ  AMSTELVEEN
0203458345
nieuwbouw@lunshof.nl

Lunshof Makelaardij Amstelveen

Lunshof Makelaardij Amsterdam
Johannes Verhulststraat  63
1071 MT  AMSTERDAM
0205755505
nieuwbouw@lunshof.nl

Lunshof Makelaardij Amsterdam
Ligging van het project