Just a perfect day at the park

In SomerParc profiteert u optimaal van de fantastische locatie. De herenhuizen van ruim 240 vierkante meter beschikken over een royale plafondhoogte, luxe afwerking en dankzij de grote raampartijen een prachtig zicht op het park. Bovendien hebben deze vier woonlagen tellende huizen aan de parkzijde niet alleen een voor- en achtertuin, maar ook nog een terras op de eerste verdieping. Ook de appartementen op de begane grond, beschikken over een royale voor- en achtertuin. De appartementen op de verdiepingen zijn aan de parkzijde uitgerust met een 10 meter brede living met grote raampartijen en een ruim terras.

SomerParc versus Central Park

De appartementengebouwen met statige entree aan Central Park en de herenhuizen aan de Victoriaanse straatjes in Londen, daardoor heeft architect Rik Bakker zich laten inspireren bij het ontwerpen van de woningen in SomerParc. De herenhuizen en appartementen wisselen elkaar af. Er komen twee blokjes van vijf en drie herenhuizen en twee kleinschalige appartementengebouwen met in ieder gebouw dertien appartementen waarvan twee penthouses. De woonoppervlaktes van de appartementen variëren van 100m² tot 120m² (begane grond), 135m² (2e t/m 5e etage) of ruim 240 m² tot 260 m² (toplaag), De herenhuizen beschikken over een woonoppervlakte van ca. 240m², verdeeld over 4 woonlagen.

Enjoy living at the park

Aan de Amstel, gelegen tussen Amsterdam Zuid en Watergraafsmeer verrijst het Amstelkwartier. In deze nieuwe hippe buurt is het woningaanbod gevarieerd, van moderne stadwoningen tot en met vrijstaande villa’s. Karakteristieke monumentale panden van de oude Zuidergasfabriek blijven behouden en krijgen een nieuwe invulling. Daarnaast is er plek voor scholen, horeca, een hotel, een haven en natuurlijk voor Park Somerlust, waaraan de woningen van Somerparc komen te liggen.

Door de centrale ligging Van Somerparc Residences is de Amsterdamse binnenstad met de vele winkels, cafés, restaurants, musea en trendy uitgaansgelegenheden binnen enkele minuten bereikbaar (fiets 10 min., metro 5 min.). Maar ook in de even verderop gelegen Wibautstraat, Ruyschstraat, Rivierenbuurt en de Pijp vindt u een keur aan winkels en uitgaansgelegenheden. Op loopafstand van uw exclusieve herenhuis of appartement kunt u bij tHUIS aan de AMSTEL in de voormalige ingenieurswoning van de Zuidergasfabriek in een van de authentieke kamers of in de tuin terecht voor een ontbijtje, lunch, borrel of diner.

Langs de oevers van de Amstel kunt u joggen, wandelen en genieten van rust, ruimte en groen. Maar ook het Martin Luther Kingpark en Amstelpark liggen nagenoeg naast de deur van uw exclusieve herenhuis of appartement. Scholen en crèches vindt u op loop- en fietsafstand van SomerParc. Ook de uitvalswegen zijn gemakkelijk bereikbaar vanuit het Amstelkwartier, de snelwegen A10/A2 (5 min.), Schiphol (15 min.) en het strand van Bloemendaal (30 min.). Het Amstelstation ligt op loopafstand (3 min.). Kortom, in Somerparc heeft u alles binnen handbereik!