LIVE AT THE PARK

Aan de Amstel, gelegen tussen Amsterdam Zuid en Watergraafsmeer verrijst het Amstelkwartier. In deze nieuwe hippe buurt is het woningaanbod gevarieerd, van moderne stadwoningen tot en met vrijstaande villa’s. Karakteristieke monumentale panden van de oude Zuidergasfabriek blijven behouden en krijgen een nieuwe invulling. Daarnaast is er plek voor scholen, horeca, een hotel, een haven en natuurlijk voor Park Somerlust, waaraan de woningen van Somerparc komen te liggen.

Door de centrale ligging Van Somerparc Residences is de Amsterdamse binnenstad met de vele winkels, cafés, restaurants, musea en trendy uitgaansgelegenheden binnen enkele minuten bereikbaar (fiets 10 min., metro 5 min.). Maar ook in de even verderop gelegen Wibautstraat, Ruyschstraat, Rivierenbuurt en de Pijp vindt u een keur aan winkels en uitgaansgelegenheden. Op loopafstand van uw exclusieve herenhuis of appartement kunt u bij tHUIS aan de AMSTEL in de voormalige ingenieurswoning van de Zuidergasfabriek in een van de authentieke kamers of in de tuin terecht voor een ontbijtje, lunch, borrel of diner.

Langs de oevers van de Amstel kunt u joggen, wandelen en genieten van rust, ruimte en groen. Maar ook het Martin Luther Kingpark en Amstelpark liggen nagenoeg naast de deur van uw exclusieve herenhuis of appartement. Scholen en crèches vindt u op loop- en fietsafstand van SomerParc. Ook de uitvalswegen zijn gemakkelijk bereikbaar vanuit het Amstelkwartier, de snelwegen A10/A2 (5 min.), Schiphol (15 min.) en het strand van Bloemendaal (30 min.). Het Amstelstation ligt op loopafstand (3 min.). Kortom, in Somerparc heeft u alles binnen handbereik!

Ligging Somerparc in Amsterdam